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Resultados de investigaciones

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2019

Rheological effects of high substitution levels of fats by inulin in whole cassava dough: chemical and physical characterization of produced biscuits

Longoria-García, S., Cruz-Hernández, M., Flores-Verástegui, M., Martínez-Vázquez, G., Contreras-Esquivel, J., Jiménez-Regalado, E. & Belmares-Cerda, R., 1 ene 2019, (Accepted/In press) En : Journal of Food Science and Technology.

Resultado de la investigación

2018

Potential functional bakery products as delivery systems for prebiotics and probiotics health enhancers

Longoria-García, S., Cruz-Hernández, M. A., Flores-Verástegui, M. I. M., Contreras-Esquivel, J. C., Montañez-Sáenz, J. C. & Belmares-Cerda, R. E., mar 2018, En : Journal of Food Science and Technology. 55, 3, p. 833-845 13 p.

Resultado de la investigación

6 Citas (Scopus)
2015

Prebiotics, Probiotics, Synbiotics and Functional Foods in Control and Treatment of Type II Diabetes Mellitus and Colorectal Cancer

Longoria-García, S., 27 oct 2015, Prebiotics, Probiotics, Synbiotics and Functional Foods in Control and Treatment of Type II Diabetes Mellitus and Colorectal Cancer. p. 345-362

Resultado de la investigación

Acceso abierto