Anayansi Escalante Aburto

Doctora en Ciencias de los Alimentos

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20132019
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Zea mays Medicine & Life Sciences
nixtamalization Agriculture & Biology
Flour Medicine & Life Sciences
Snacks Medicine & Life Sciences
Extrusion Chemical Compounds
Anthocyanins Medicine & Life Sciences
corn Agriculture & Biology
wheat Agriculture & Biology

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Resultado de la investigación 2013 2019

ANÁLISIS QUÍMICO Y MICROBIOLÓGICO EN KÉFIR ARTESANAL, UNA ALTERNATIVA PARA VEGETARIANOS

Huerta Oros, J., Eduardo Campos Góngora, Casellas Pérez, D. & Martínez Elizondo, M. E. D. M., 2019.

Resultado de la investigación

Archivo
2 Citas (Scopus)

An update of different nixtamalization technologies, and its effects on chemical composition and nutritional value of corn tortillas

Escalante-Aburto, A., Mariscal-Moreno, R. M., Santiago-Ramos, D. & Ponce-García, N., 23 jul 2019, (Accepted/In press) En : Food Reviews International. 10.1080/87559129.2019.1649693.

Resultado de la investigación

nixtamalization
tortillas
Nutritive Value
Zea mays
nutritive value

Effect of Calcium Salts Concentration on the Viscoelastic Properties of Sintered Tablets from Flours and Tortillas Evaluated by Stress-Relaxation Tests

Ponce-García, N., Santiago-Ramos, D., Figueroa-Cárdenas, J. D. D., Véles-Medina, J. J. & Escalante-Aburto, A., 1 dic 2019, En : Journal of Food Science. 84, 12, p. 3653-3663 11 p.

Resultado de la investigación

tortillas
stress relaxation
Flour
Exercise Test
salt concentration

Actividades 2016 2019

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  • 1 Consultancy
  • 1 Publication peer-review
  • 1 Membership of committee