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Dive into the research topics where Departamento de Nutrición is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.
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Profiles
Projects
- 2 Active
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Evaluación in vitro del potencial probiótico de Kluyveromyces lactis utilizando productos de deshecho de piña (Ananas comosus)
Caballero Prado, C. J. & Carrera Lozano, C.
25/4/22 → …
Project: Research project
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Evaluación in vitro del potencial probiótico de Kluyveromyces lactis utilizando productos de deshecho de piña (Ananas comosus)
Caballero Prado, C. J. & Ballesteros Torres, J. M.
25/4/22 → …
Project: Research project
Research output
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Depressive symptoms among Mexican adolescent girls in relation to iron status, anaemia, body weight and pubertal status: Results from a Latent Class Analysis
Zarate-Ortiz, A. G., Verhoef, H., Melse-Boonstra, A., Woods, B-J., Lee-Bazaldúa, E. E., Feskens, E. J. M., Quiroga-Garza, A. & Cepeda López, A. C., 18 Feb 2023, In: Public Health Nutrition. 26, 2, p. 408-415 8 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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ANÁLISIS DE LAS FRECUENCIAS DE CONSUMO DE BEBIDAS ULTRAPROCESADAS DURANTE LA PANDEMIA DE SARS-COV-2 Y SU ASOCIACIÓN CON INDICADORES DEL ESTADO NUTRICIONAL EN POBLACIÓN MEXICANA, Capítulo de revista electrónica.
Escalante Aburto, A., Huerta Oros, J., Villarreal Arce, M. E., Guerra Martínez, S. C., Castellanos Suárez, V., Chávez López-Padilla, A. L. & De Nigris Villarreal, A. L., Jan 2022, Revista Electrónica REDCieN, Ciencia y Nutrición . Nava González, E. J. (ed.). Vol. 7. p. 47-48 2 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Chapter
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ANÁLISIS PRELIMINAR SOBRE HÁBITOS ALIMENTARIOS, ESTADO NUTRICIO Y ESTILO DE VIDA EN POBLACIÓN ADULTA MEXICANA DURANTE LA PANDEMIA POR COVID-19. Capítulo de libro.
Huerta Oros, J., Escalante Aburto, A., Villarreal Arce, M. E., Márquez González, G. A. & Ávalos Torres, K. L., 13 Jan 2022, Revista Electrónica REDCieN, Ciencia y Nutrición. Nava González, E. J. (ed.). Vol. 7. p. 43-44 2 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Chapter
Prizes
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Como Miembro del Comité Evaluador de las Convocatorias de Concursos del XXXVI Congreso Nacional de la Asociación Mexicana de Miembros de Facultades y Escuelas de Nutrición, A.C. (AMMFEN)
Huerta Oros, Joselina (Recipient), 29 Mar 2023
Prize: Other distinction
File -
File
Activities
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Alimentación con ciencia
Edith Espinosa Páez (Speaker)
8 Nov 2022Activity: Talk or presentation types › Oral presentation
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XXXV Congreso Nacional AMMFEN
Edith Espinosa Páez (Participant)
29 Mar 2022 → 1 Apr 2022Activity: Participating in or organising an event types › Participation in workshop, seminar, course
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Evaluadora externa en el PE de Maestría en Ciencias con Orientación en Ingeniería en Industrias Alimentarias
Edith Espinosa Páez (Participant)
5 Dec 2022Activity: Other activity types › Other